19 Nisan 2012 Perşembe

EN DEĞİŞİĞİMMM :)

Evvet efendiiiimmm...
Can sıkıntısından yazayım dedim ve bir baktım ki bizim odanın en değişik en ilginç kişisi gözüme ilişiverdi :)Benim en çok kavga ettiğim aylarca küs kaldığım ama aynı zamanda çok sevdiğim canım kankim :)Onun kadar değişik bi insan tanımadım ben.Hani abartıyorsun falan diyenler olursa diyorum gerçekten değişik.Onun beyni çok farklı şekilde algılamalar yapıyo =) Mesela işine yaramıcak hiç bişeyi hafızasına almıyo,işine yaramıcak isimleri öldürsen hatırlamaz aynı zamanda yüzleride... Ha isimleri hatırlayamadığı gibi bide uydurma olayı var o ayrı bi boyut tabi.Küçük sırlar dizisiyle acemi cadı dizisini karıştırıp ortaya 'Acemi sırlar' diye bi dizi çıkardı.Belki okurken hiç komik gelmeyebilir ama biz fena güldük:)Herşeyede hemen inanıverir benim bebeeem.Bu arada the secreti fena uygulayanlardan kalbi çok mu temizdir nedir. 
Değişik değişik şarkıları seviyo ya Musa-Gülşah ikilisini, Cankan grubu olsuuuunn :) böyle isyan dolu aşk dolu  şarkılar seviyo.Yemek anlayışıda çok ilginç.Bi gün yemekte soslu makarna çıktı.Sos dediğimde salça yani gitti onun üstüne limon sıktı öyle yedi:) cacık+mayonez kombinasyonu falan , işkembe,kellepaça çorbası olsun bayılır bunlara:)
Görende hanım hanımcık gayet normal biri olarak sanır:) ama içi beni dışı şu yazıyı okuyanları yakar :)
Bu kadar çok gülücük atıyorum ama boğazımda bişeyler düğümleniyo yazarken .Ne kadar çok çıkışıyosam sana ne kadar sinir ediyosam seni o kadarda çok seviyorum.Ama aynı zamanda aynı odayı paylaştığım iki arkadaşım daha var onlarıda bigün bloğuma konuk etmeyi düşünüyorum. Ben bizi çok özlicem sanırım.Bayan relax'ımı, kokoşumu , kankimi çok arıcam.Şu mezuniyet,ayrılma olaylarından falan hiç bahsetmek istemiyorum.Eminim ki yıl sonunda valizleri toplarken salya sümük anıra anıra ağlıcam... 


3 yorum:

  1. arkadaşını güzel anlatmışın canım,bi ara bizleride anlatta bilelim senin gözünde nasıl birileriyiz:)))

    YanıtlaSil
  2. aa ne demek en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  3. bebeğimmm ilk olarak yorum yazamadığım için şimdiye kadar çok özür dilerim :( sonrada çok teşekkür edermmm beni anlattığn için ben böleym iisiyle kötüsüyle, içimde kötülük yok bebeğim bilirsn düşüncelerm temz fikirlerm sağlamdır değişmezzzz :) allah ısrarlı edilen duayı geri çevirmez görüşüyle özdeşleştiririm the secret i ben ona görede hayatım şekillenr.. buarada çok özledm ben seni yaaa su eylül gelsede istanbula gitsek hasret gidersek hepberaber... tekrar saol bebeğim ellrin dert görmesn yazı için.. seviliyorsun bunu zaten biliyorsn :)

    YanıtlaSil