15 Nisan 2012 Pazar

DARLANDIM!

En sonunda şu vize zırvalığı bitti.Haftasonu eve gideyim bari dedim öylede yaptım.
Annemi babamı kardeşimi özlemişim.Ama şu kardeşim olucak şahsiyetle görüşünce iki dakikada özlemim gidiveriyo.Ne nalet ne nemrut bişey ya. Ama dışarıdan görenler maaşallaaaah ne hanım hanımcık kız a bak boyuda uzamış ablasını geçmiş demezler mi böyle git onlara.. neeeyse sevgili annecim ben geldim diye en sevdiğim yemekleri yapıyo işte efendime söyliiim sen otur kızım misafirsin bişeye dokunma falan diyo. Hep böyle bişeyler yapıp yedirmek peşinde ama olaya bak ki evde canım bişey istemiyo. Yurttaa aşeren karılar gibiyim evdede yok ben tokum durumları oluyo.Ama o var ya oooooooooo sanki beni hergün görüyomuşçasına sevgisiz.Ya ben anneme karşı çok hassaslaştım şu iki senedir falan. Annem hiçbişeye dokunmasın ben herşeyi yaparım modundayım evde. Gelgelelim bizim selpak kardeşim yani (küçükken buna amcamın kızı bu ismi taktı sonrada aşağı selpak yukarı selpak eğlendiler durdular) eline bişeyi sürmüyo. Yemek zamanı o masa hazırlanmaya başlasın bizimkinin tuvaleti gelir.Bu hep böyledir değişmez yani .Oturur masaya yer yer kalkar hiç bende topliyim falan demez.Diker totosunu bakar keyfine.Tamam çok kötü taraflarını söyledim ama yine şu üç günlük tatilimi mahvetti.Ama seviyorumda onu hatta severken öldürebilirim bile ama öyle kendini çokta sevdirtmezki iki öpsen ooff abla git başımdan der.Asi ergen nolucak!Hehe bide bu selpak hanımın klostrofobisi mi vardır nedir yaa karanlıkta kuytu köşede bi garip oluyo bu.Bazen tehdit etmiyoda değilim valla battaniyenin altına gömerim çıkarmam seni diye:) ya ben bazen çok kötü bi abla olabiliyorum yaa.Ama napıyım tek sebebi o.Çokta bağırılmaz çağırılmaz buna hanımım çok üzülünce bayılıyo herkes gayet hassas.Bendede hiç öyle şeyler olmaz domuz gibiyim maşallah.Oooooooohh önüne gelen bağırsın anam !
Onu bunu boşvereyim bende okul bitiyo yaa eve kesin dönüş yapıcam yakında ama en kısa zamanda atanırım inşallahta şu stresim biter.

2 yorum:

  1. kardeş insanın en güzel dert ortağıdır tatlım ama şunu söyliyeyim okul bitip eve kesin dönüş yaptığında evde zaman hiç geçmiycek hep biyerlere gidip gezip tozup ortam yapmak istiyceksin ama artık herşey mazide kalmış olucak kendini şimdiden o boşluğa hazırla ve kendini evden çok uzaklara atmaya bak en güzel tavsiyemde bu zaten sana..

    YanıtlaSil
  2. zaten deli gibi geziyoruz arkadaşlarla şimdilik eve dönüş psikolojisinden uzağım onlardan ayrılmak fikrini pek düşünmek istemiyorum. tavsiyene uyucam :)

    YanıtlaSil