9 Mart 2012 Cuma

LANETLİ MİYİM BEN?

Elimi neye atsam bozuyorum. Bazı şeyler yolunda gitmiyo. Nankör olmak istemiyorum aslında insan şükretmeli haline ama bi talihsizlik hali kendimi bildim bileli var bende. Bu durum gözüme batmasın istiyorum ama sevgili kankicimin durumunu gördükçe bende bi sorun var diyorum.Manyak şanslı ya.Kız THE SECRET kitabını bi okudu üçüncü gözü açıldı mübarek!( tabi bundan mıdır bu şans bilemiyorum ) Odada aşağı secret yukarı secret herkes secret yapıyo. Hadi bende deniyim diyorum bi iki gün sürdürmeye çalışıyorum yok üçüncü gün benim  tepem atmış başlarım secretine diyip ortalarda söylenmeye başlıyorum. Aslında bana secret falan kar etmez yaa . Bana başka bişey lazım ama ne???
Bazı durumların pekte yolunda gitmediğini gördüğüm halde şu zaman denen illete bıraktığım an ipin ucunu elden kaçırmamak için sıkı sıkıya tutmam gerekiyor.Dümdüz bi çizgi yok arası boşluk ama sonra tekrar başlıyo çizgi. o aralığı doldurmam lazım. Söylemesi kadar yapmasıda kolay olsa keşke. Bu da benim talihsizliğimden kaynaklanıyo işte!

4 yorum:

  1. Bir kaç sene evvel the secretin cd sini izlemiştim ve etkilenip uygulamaya karar vermiştim. Çok uzun bir süre uygulayınca ister istemez insanın yaşam tarzı olmaya başlıyor. Kendi kendini telkin, umut, sonra evreni telkin.Evren şunu ver, böyle yap, bu olsun.. Kendimi her istediğimi elde edebilen biri olarak görmeye başlamıştım. Yoksa elde edebileceğim şeylerimi istiyordum, bilemiyorum. Evrene hükmetmeyi başarıyordum, evet aslan terbiyecisi olmuştum. Cümlenin sonuna nokta koydum lakin pis pis sırıtıyorum. The secreti eleştirmicem, olumlu yada olumsuz bir fikrim yok. İyi düşünürsen iyi olur, kötü düşünürsen kötü, evrenden istediklerini doğru kelimelerle anlat, pehh, neyi yanlış istedim de, istediklerimin hangi kısmını anlamadı da, hangi sözüme alındı da en sevdiğim kişiyi bu dünyadan aldı ? Yoksa kader mi? İyi olunca secret, kötü olunca kader. Yok arkadaş, lanetli falan değilim, insanım, herkesin yapabildiğini, uygulayabildiğini, anlayabildiğini yapmak zorunda değilim. Secret evrene karşı herşeyin güzel olması için bir yalvarış lakin bizimle beraber günah da, yalan da, ihanet de yaratılmış. Her ne kadar secrete sadık bir yaşam tarzını benimsesen de hayat aynen adın gibi; hem bitter, hem sweet.

    YanıtlaSil
  2. Bende elde edebileceğim şeyleri istedim ama arkadaşıma davrandığı kadar BANA adil olmadı bu secret.Aklımdan geçen düşüncelerin sadece olumsuzlarını aldı onları uyguladı ya da ben bunu bile uygulayamayacak kadar karamsardım o yüzden istediklerim olmadı.Aslında şu bloga yazmak istediklerimin bi kısmını almış yorum kısmına yazmışsın. Tamamlayıcı yorumun için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. tovbe tovbe ! aman allah korusun ! kortum kaçiyorum :(

    YanıtlaSil