13 Şubat 2012 Pazartesi

Zor bi meslek seçmişim bunu biçok kişinin ağzından duydum. Gerçektende öyle aslında. Şimdi fena stres içindeyim eminim sabah sabah bu illet beni saracak ve çeşitli fizyolojik etkiler yaratacak bende.Hani şöyle deriin bi nefes alıp ya da sayı sayıp sakinleşebilenlere hayranım desem abartmış olmam sanırım.Farklı bi yerde ilk staj günü!Fazla uzatmaya gerek yok eveeeettt şimdi sabahın en kör vaktinde kargalar bile b*kunu yememişken uyaan ve üç buçuk ataa ataa acil servise git bakalım. haa son bişey daha saağğğ eller havayaa enjektörler buraya :)

4 yorum:

  1. zor bir o kadarda zevkli bir meslek :) çok güzel yazmıssın..

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler tüm sağlıkçılara kolaylıklar dileyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. Alışılmışın dışında iyi insanların ruhu belkide acil sedyesinde yatan çaresiz dermansız bir insanın içindedir.Sağlıkçıların görevi zor.İnsanlarla birebir mesleklerin hepsi öyle.Ama güzel yanlarıda var.Hem bu dünya hem öbür dünyaya çalışıyorsunuz.Allah sabır ve kolaylık versin.Sevmeden asla yapılamayacak bir meslek.

    YanıtlaSil
  4. belkide o yüzden o kadar uğraşıyorz onlar için . bzm onlara görevimiz onların güzel duaları şeklinde yaşayıp gidiyoruz :)allah herkese kolaylık versın.. yorumun için teşekkürler .)

    YanıtlaSil