12 Şubat 2012 Pazar

NİCE NİCE NİCEEEE

    Evet bayan bana her türlü uyar, şuan yeni yaşının vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorsun ve acaba ilk kim kutlayacak diye bekleyip duruyorsun.
    Ama eminim ki bu hediyeyi ömür boyu unutmayacaksın. Lisedeyken nerden bilebilirdik ki bu kadar samimi olacağımızı. o zamanlar bana hep soğuk, fazla konuşmayan, hatta fazla gülmeyen biri olarak gelirdin. Tahmin etmezdim yani senin gayet neşeli, yeri geldiğinde kahkahalarla gülen, çenesi bol, içten ve samimi bir insan olacağını.bu kadar iyi yönünden bahsetmişken birazda tembelliklerinden bahsetmeye ne dersin? Üşengeçlik ve zekayı bir araya getirip yeni yeni icatlar çıkarmayı başarabilen çevremdeki ender insanlardan birisin :) hatırlıyorum, yatağını düzeltmenin bile zor geldiği zamanlarda çeşitli teorilerle şöyle şöyle bi alet olsada şunu iki dakikada hallediverse dediğini defalarca duymuşumdur. Ve her seferinde vay be şu zekayı başka şeylerde kullansana demişimdir her zaman. :) ama her şey bu kadar mükemmel gitmiyor dimi ? Mesela seninle gayet şiddetli kavgalarımızı hatırlarım, sana sinir olduğum zamanları hatırlarım. En başta bayan bana her türlü uyar dedim ya işte o bayandan sonraki kısmada kızıyorum bazen. Hatırlıyo musun rus salatası yaptığımız günü :) gayet incelikli, kıvamında ve daha lezzetli yapmak varken yoğurdu biraz fazla kaçırdığımız zaman ooo farketmez bana her türlü uyar deyişin var ya beni çileden çıkarıyo. Bu tarz şeyler genelde yemek veya mekan konusunda oluyo :)
  Ama bu seni gerçekten sevdiğimi ve yüreğinin kocaman olduğunu değiştirmiyo. Yeni yaşın sana her zaman mutluluk ve huzur getirsin. Hiç ayrılmamamız dileğiyle...

2 yorum:

  1. bayan bana her türlü uyar ne demek ya aşkolsun bebeğim neyse bnm için böle bi yazı paylaşman beni çoook mutlu etti çoook teşekkür ederim bende senin doğum gününde bir blog patlatıcam (kötü ynlerinden bahsedicm genelde ) şaka tabiki bebeğimm seni sevioormmm iiki hayatımdasınn..

    YanıtlaSil
  2. tatlım sana yazdığım ssevgi dolu blogumu ne kadar yanlış anladığını gördüm şuan. anlatmak istediğim senin aslında ne kadar uyumlu olduğundu. seni sabahlara kadar övebilirdim sonra sende aynı şekilde bana doğum günümde bi blog yazardın mutluluktan ölürdük :)ben bunu yapmak istemedim olan sadece buydu. her ne kadar beklentini tam olarak karşılayamasada blogum bi tane daha yaz desen yine aynı şekilde yazardım. seni çooookk seviyorumm bana her türlü uyaaarrr :))

    YanıtlaSil