19 Mart 2012 Pazartesi

MİMMMLEŞELİİM:)

1) Kendini seviyor musun?
 Ruh halime göre değişen bişey bu . Kimi zaman kendimi takdir ederim kimi zamanda nefret.Kafama birine takınca ;) fukara sümüğü gibi yapışırım aynı o şekil kafama takarım her zaman olmuyo tabi bu :) ama benden kimseye zarar gelmezz.Şimdi çokta yanlış bi profil oluşmasın kafanızda mülayimimdir azcıkta:)

2)Yapmaktan hoşlandığın şeyler nelerdir?
 Kulaklıklarımı takıp o sesten midem bulanana kulaklarım ağrıyana kadar müzik dinlemek. Yemek yemek karnım acıkmasa bile:) Cinayet romanları okumak şizofrenik şizofrenik hikayeler falan :) ve canım arkadaşlarımla vakit geçirmek.

3) Hedeflerin nelerdir?
 Şuanlık tek hedefim paramedik olmak.Ama gerçekten donanımlı bi paramedik olmak. İlaçların etkilerini su gibi bilen bi paramedik olmak, bi vakaya anında pratik bi şekilde müdahale eden bi paramedik olmak.

4)Kendini bir  cümle ile anlatabilir misin?
 Bazen uyuzların efendisi ama iyi niyetli. Takıntılı ama zarar verici cinsten değil :) ( ay uyduruk mu oldu ne :)

5)Nefret ettiğin şeyler nelerdir?
  İnsanların bencilliklerinden nefret ediyorum! Verilen değere saygı göstermeyip tepene çıkanlardan nefret ediyorum! Adını bildiği halde aa senin adın neydi diyip saçmalayanları boğasım geliyo!İnsansan eğer empati yapıcaksın kardeşim ( ne dertliymişim be içimi döktüm:) daha varda şimdilik bunlardan bahsedeyim :)

6)Favori şarkıların, filmlerin,kitapların nelerdir?
 Bertuğ CEMİL'in yağmur şarkısına bayılırım.Ama kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim aslında.Filmlere gelince tabikiiii incir reçeli,siyah kuğu , yukarı bak ve ruhlar bölgesi. Aslında ben korku filmlerini çok severim hatta bikaç tane daha sevdiğim korku söyliyim ımmm zindan adası (umarım adını yanlış hatırlamıyorumdur) anneler günü, kanıma gir( ufff unuttum yaa! yarısını ) ama ruhlar bölgesi manyak film söylemiş olayım:) kitaplarda ruhlar dükkanı, alacakaranlık serisi,cankurtaran. Ya beynim durdu daha bir sürü vardı amaa!

7) İlham aldığın kişiler kimlerdir?
 Yok öyle biri :)

8) Death Note'u sen bulsaydın ne yapardın?
 Doğruyu söylemek gerekirse şuan netten baktım bu da nedir diye ölüm defteri dedi ürktüm valla :) pek anlamadım fakat benim psikopat bi tarafım vardır bunu da söylemeden edemicem :)

9 Mart 2012 Cuma

LANETLİ MİYİM BEN?

Elimi neye atsam bozuyorum. Bazı şeyler yolunda gitmiyo. Nankör olmak istemiyorum aslında insan şükretmeli haline ama bi talihsizlik hali kendimi bildim bileli var bende. Bu durum gözüme batmasın istiyorum ama sevgili kankicimin durumunu gördükçe bende bi sorun var diyorum.Manyak şanslı ya.Kız THE SECRET kitabını bi okudu üçüncü gözü açıldı mübarek!( tabi bundan mıdır bu şans bilemiyorum ) Odada aşağı secret yukarı secret herkes secret yapıyo. Hadi bende deniyim diyorum bi iki gün sürdürmeye çalışıyorum yok üçüncü gün benim  tepem atmış başlarım secretine diyip ortalarda söylenmeye başlıyorum. Aslında bana secret falan kar etmez yaa . Bana başka bişey lazım ama ne???
Bazı durumların pekte yolunda gitmediğini gördüğüm halde şu zaman denen illete bıraktığım an ipin ucunu elden kaçırmamak için sıkı sıkıya tutmam gerekiyor.Dümdüz bi çizgi yok arası boşluk ama sonra tekrar başlıyo çizgi. o aralığı doldurmam lazım. Söylemesi kadar yapmasıda kolay olsa keşke. Bu da benim talihsizliğimden kaynaklanıyo işte!